Od ponedjeljka se zbog radova za sav promet zatvara pruga Križevci – Vrbovec

Sve korisnike usluga Hrvatskih željeznica na relaciji Križevci – Zagreb podsjećamo na obavijest pristiglu iz HŽ infrastrukture, a radi se o zatvaranju pruge između Križevaca i Vrbovca.

Zbog radova se od 1. srpnja u 7.50 sati do 5. srpnja u 3.30 sati za promet zatvara i pruga Vrbovec – Križevci. Prijevoz putnika će se u vrijeme radova, na predmetnoj dionici obavljati autobusima u oba smjera.

Podsjetimo, zbog radova na rekonstrukciji željeznice već je od 26. lipnja zatvorena dionica između Svetog Ivana Žabna i Križevaca, a pruga će biti zatvorena za promet do 19. srpnja u 23.59 sati. U tom razdoblju putnike će na relaciji Sveti Ivan Žabno – Križevci i obratno umjesto vlakova prevoziti autobusi.

Zbog posebne regulacije prometa moguća su kašnjenja zbog čega se unaprijed ispričavamo i molimo za razumijevanje.

Radovi se izvode u sklopu projekta rekonstrukcije postojećeg i izgradnje drugog kolosijeka na dionici Dugo Selo – Križevci koji je sufinanciran iz EU-ovih fondova.

Putnici se o posebnoj regulaciji prometa i voznom redu autobusa mogu informirati i putem mrežnih stranica HŽ Infrastrukture (www.hzinfra.hr) i HŽ Putničkog prijevoza (www.hzpp.hr) te na telefonskim brojevima 060 333 444 (cijena poziva iz fiksne mreže je 1,74 kn/min, a iz mobilne 2,96 kn/min, HT d.d.) i 01/378 25 83.

Vezano

Komentari su zatvoreni.