U subotu 7. izdanje hakl turnira u Križevcima ‘Crosscity Buckets 2019.’

U subotu, 22. lipnja od 15 sati na igralištu kod Gimnazije I. Z. Dijankovečkoga održat će se 7. izdanje Crosscity Bucketsa – najpopularnijeg uličnog sportskog natjecanja u Križevcima. Svi ljubitelji “3 na 3 basketa” nestrpljivo čekaju taj dan u godini kad se na gimnazijskom igralištu u Križevcima okupe ponajbolji hakleri u našoj regiji, od Zagreba preko Varaždina i Čakovca do Koprivnice i Bjelovara.

Atraktivni potezi, asistencije iza leđa, šutevi s osam metara, napete i žestoke završnice, dinamične i uzbudljive tekme pune preokreta i strasti dovele su streetball 3 na 3 među olimpijske sportove i po prvi puta će hakleri biti prisutni na Olimpijskim igrama u Tokiju. Buckets također ide korak dalje. Ove godine turnir se igra po službenim FIBA pravilima, a igrače čeka profesionalna gumena podloga.

– Osigurali smo bogat novčani fond za prve tri momčadi i niz drugih nagrada za najbolje ekipe i igrače. Kotizacija iznosi 150 kuna po ekipi, a nagradni fond glasi: 1. mjesto – 2000 kuna, 2. mjesto – 1000 kuna i 3. mjesto – 500 kuna, ističu organizatori

Organizatori turnira su križevačke udruge P.O.I.N.T. i K.V.A.R.K., a generalni pokrovitelj je Grad Križevci. Sponzori ovogodišnjeg izdanja su Trgo-Agencija, d.o.o.Agro-Vet, Poljocentar d.o.o. Križevci, HM-NEKRETNINE, Caffe bar Planet, DIJAČIĆ-PROJEKT d.o.o.

Vezano

Komentari su zatvoreni.