Križevački maturanti proslavili zadnji dan srednjoškolskog obrazovanja

Križevački maturanti u srijedu su obilježili zadnji dan svog srednjoškolskog obrazovanja. Kao i svake godine maturanti su se okupili ispred sportske dvorane Osnovne škole Ljudevita Modeca nakon čega su u povorci krenuli prema Strossmayerovom trgu predvođeni policijom, mažoretkinjama i udaraljkašima Glazbene škole Alberta Štrige.

Okupljene maturante na Strossmayerovom trgu pozdravio je gradonačelnik Mario Rajn u nazočnosti zamjenika gradonačelnika Marija Martinčevića i pročelnika Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Sandra Novosela. Gradonačelnik im je čestitao na uspješnom završetku srednjoškolskog obrazovanja i poželio im uspješno polaganje državne mature.

Uslijedilo je predstavljanje škola, maturanti su plesali ples „Križevačku četvorku“ za što ih je uvježbao KUD Križevci i zajedničko fotografiranje, a na kraju je Grad Križevci maturante počastio hamburgerima i bezalkoholnim koktelima koje su pripremili učenici Srednje škole „Ivan Seljanec“ Križevci te koncertom Tamburaškog sastava Od srca do srca.

Vezano

Komentari su zatvoreni.