Obilježavanje Dana maturanata – 22. svibnja

U Gradskoj upravi Grada Križevaca održan je sastanak s predstavnicima maturanata, ravnateljicama srednjih škola i Policijskom postajom Križevci na temu obilježavanja Dana maturanata na njihov zadnji dan nastave, 22. svibnja.

Sve okupljene pozdravio je pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Sandro Novosel i istaknuo kako će okupljanje maturanata biti u 13,00 sati na parkiralištu ispred Sportske dvorane Osnovne škole Ljudevita Modeca nakon čega će u koloni maturanti doći do Strossmayerovog trga gdje će se održati predstavljanje maturanata i ples „Križevačka četvorka“.

Nakon predstavljanja, maturanti će se vratiti do parkirališta Sportske dvorane Osnovne škole Ljudevita Modeca gdje će za njih u 15,00 sati biti pripremljena okrjepa i prigodan koncert. Načelnik Policijske postaje Križevci Ivan Pukec apelirao je na maturante da ne rade štetu ili nerede jer je svima cilj da se maturanti zabave i da im „ludi dani“ ostanu u najljepšem sjećanju.

Vezano

Komentari su zatvoreni.