Održana redovna godišnja skupština DVD-a Gračina

U nedjelju, 31. ožujka održana je redovna godišnja skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Gračina. Skupštinom je predsjedavao Vlado Vuković, a izvještaj o radu u prošloj godini kao i plan rada za ovu godinu podnio je predsjednik DVD-a Gračina Goran Mance predstavivši aktivnosti DVD-a.

Čestitke na provedenim aktivnostima uputio je potpredsjednik Vatrogasne zajednice Grada Križevaca Slavko Gotić uputivši poziv članovima DVD-a da budu još aktivniji kako bi imali više bodova i na taj način više novaca.
Predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Križevaca Ivan Mužić kazao je kako bi uz uređenje doma koje je krenulo trebalo riješiti i legalizaciju doma, te je pozvao vatrogasce na vatrogasne tečajeve.

Zamjenik gradonačelnika Mario Martinčević rekao je kako Gračina nema mjesni odbor: „Bez obzira na to u Gračinu treba ulagati. Obećali smo da ćemo popločiti dom, dođite do mene i idemo raditi.

S ovime se složio i saborski zastupnik Branko Hrg: „Treba završiti radove na domu. Uvijek govorimo da gdje postoji DVD, bilo bi dobro da se raspišu ponovo izbori i da postoji i mjesni odbor. Kroz Mjesni odbor i DVD, odnosno kroz ta dva izvora financiranja može se više napraviti. Budite složni i na godinu neka bude više gostiju i više domaćih članova.“

Vezano

Komentari su zatvoreni.