Održana skupština AMK i MK Križevci

U prostorijama AMK Križevci u petak, 29. ožujka održana je redovna godišnja skupština AMK i MK Križevci. Na skupštini je tajnik AMK i MK Križevci Stjepan Peršin podnio Izvještaj o radu za prošlu godinu istaknuvši svoje zadovoljstvo provedenim aktivnostima u vrtićima i školama, posebno naglasivši kako su te aktivnosti važne s obzirom da se najmlađa populacija upućuje na sigurno i pravilno sudjelovanje u prometu od malih nogu. Osvrnuo se i na sportske rezultate MK Križevci naglasivši kako je 2018. godina bila jedna od boljih godina te je izrazio i nadu da će 2019. godina biti jednako uspješna.

Nakon usvajanja Izvješća, prisutnima se obratio zamjenik glavnog tajnika HAK-a Sinan Alispahić koji je pohvalio rad AMK Križevci i istaknuo ga kao jednog od najboljih u Hrvatskoj imajući u vidu poslovne uspjehe, održivost, razvoj djelatnosti i perspektivu koja se nudi mladim ljudima.

Okupljene je pozdravio i zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško koji se zahvalio AMK na dobroj suradnji u 2018. godini i na svim aktivnostima koje isti provodi.

Sportske uspjehe MK Križevci pohvalio je pred nazočnima i glavni tajnik Hrvatskog motociklističkog saveza i tajnik MK Jaska Ivan Lafter, osvrnuvši se posebno na osiguranje i sigurnost staze i vozača na križevačkoj moto utrci koja je na vrhunskoj razini.

Dobrim željama i čestitkama pridružili su se Božidar Štubelj i Mladen Čop koji su pohvalili rad i sportske uspjehe križevačke radne i sportske ekipe.

Vezano

Komentari su zatvoreni.