DVD Raven održalo redovnu godišnju skupštinu

U nazočnosti brojnih dobrovoljno vatrogasnih društava, gostiju i članova, Dobrovoljno vatrogasno društvo Raven održalo je u subotu, 23. ožujka redovnu godišnju skupštinu. Skupštinu je otvorio predsjednik Društva Ivan Mužić, a sva izvješća i plan rada za 2019. godinu usvojeni su jednoglasno.

Čestitke DVD-u na uspješnom radu uputili su predstavnici dobrovoljnih vatrogasnih društava, zamjenik predsjednika Vatrogasne zajednice Grada Križevaca Slavko Gotić, tajnik Požarnog odreda Raven Drago Rudaš, te zapovjednik Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije Zvonimir Habijan koji je upozorio kako je proteklih tjedana bilo puno otvorenih požara.

Skupštini je prisustvovao i zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško koji je uputio čestitke na 126 godina uspješnog rada DVD-a. Župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren još je jednom naglasio kako je Koprivničko-križevačka županija najvatrogasnija županija, a okupljenima se obratio i saborski zastupnik Branko Hrg koji je izrazio zadovoljstvo velikim brojem mladih ljudi u DVD-u.

Na kraju skupštine, u Dobrovoljno vatrogasno društvo Raven primljeno je pet novih članova.

Vezano

Komentari su zatvoreni.