DVD Poljana Križevačka održalo godišnju skupštinu

U petak, 22. ožujka Dobrovoljno vatrogasno društvo Poljana Križevačka održalo je 127. po redu redovnu godišnju skupštinu.

Skupštinu je svečano otvorio i njome predsjedao predsjednik Društva Denis Jurčević. Sva izvješća kao i plan i program za 2019. godinu su jednoglasno prihvaćena. Predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Križevaca Ivan Mužić pohvalio je rad na preventivi, budući da na tom području nije zabilježen niti jedan požar, ali je zahvalu uputio i Gradu Križevcima i gradonačelniku Rajnu koji prate rad DVD-ova i više od plana.

Prigodnim riječima prisutnima se obratio i predsjednik Gradskog vijeća Marko Katanović čestitavši visoku obljetnicu i naglasivši kako malo društva ima na križevačkom području koja imaju troznamenkastu obljetnicu: „Grad vam je otvoren, služi vam kao partner. Pratit ćemo vas koliko god nam mogućnosti to omogućavaju.“

Gradonačelnik Mario Rajn kazao je kao se u ovom mjesnom odboru krenulo s rješavanjem prvog egzistencijalnog pitanja, a to je voda: „Tamo gdje smo mogli relativno brzo odreagirati, problem smo riješili u prvoj godini. Tamo gdje treba projektiranje, projektiramo. Glavni projekt je napravljen. Ostaje nam onaj dio preko mosta, koji će ostati problem još neko vrijeme. Što se tiče privremenih priključaka dogovorili smo operativni sastanak. Problem je i oko legalizacije.“

Ujedno je napomenuo kako su vrata Gradske uprave za sve mještane otvorena. Uz brojne goste iz raznih DVD-ova i pobratimljenih DVD-ova, skupštini su nazočili i tajnik Vatrogasne zajednice Grada Križevaca Miroslav Petračija, gradski vijećnici Tena Teklić, Dejan Pernjak i Dubravko Picig te predsjednik Mjesnog odbora Franjo Lukačić.

Na samom kraju skupštine dodijeljena su priznanja članovima za njihove obljetnice aktivnog djelovanja u Društvu.

Vezano

Komentari su zatvoreni.