Drugu subotu stand up show Marka Dejanovića, podignite besplatne ulaznice!

15. Culture Shock Festival u organizaciji križevačke udruge P.O.I.N.T. s ponosom vam poklanja jednu od najkontroverznijih predstava #ProstiFaktori koja okuplja nevjernike, seksualne slobodnjake (neki bi rekli perverznjake) i sve ostale koji se vole sasvim slobodno izražavati te pošteno nasmijati. Seks, crkva, politika – nema tabua! Ovo je show koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Misli koje se u njemu izgovaraju mnoge su nasmijale, ali su nekima i povrijedile osjećaje ćudoređa. Ima tu svega. Ima raznih prostota. Svašta se rastavlja. Na proste faktore.

Ova provokativna stand up komedija Marka Dejanovića održat će se u subotu, 30. ožujka 2019. godine na katu Caffe bara Bull 23 s početkom u 20 sati, a povodom jubileja Kulturšoka besplatne ulaznice mogu se dohvatiti online putem sustava Entrio.hr ili podići u Art Rock Caffeu i Cafe baru Bull 23.

Marko Dejanović, rezident komičar zagrebačkog Studija Smijeha, često oslovljavan i kao Panda ili #NapušenaPanda, u prvom solo showu pred publiku istresa svoj pretjerano analitični, pretjerano seksualizirani i često šokantni mozak. Na pitanje zašto to radi, odgovara ‘zbog straha’.
– Svojim strahovima se treba narugati, kao i strahovima društva u obliku tabu tema ili malograđanskog puritanstva.

Nadalje, što se tiče komičara, o njemu se može reći da je po rođenju Bosanac, po mjestu stanovanja Zagrepčanin, po uvjerenju izbjeglica. Marko je anacionalan, ateist i antifašist. I apsolutna budala, rekli bi neki. Ne bi rekli sasvim krivo.
– Oni koji samo vole svako malo biti šokirani i uzdisati za Isusom, također su pozvani da pokušamo postaviti novi rekord u količini #Isuse po minuti.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.