Održana skupština DVD-a Kloštar Vojakovački

U nedjelju 3. ožujka 2019. Dobrovoljno vatrogasno društvo Kloštar Vojakovački održalo je godišnju skupštinu na kojoj je predstavljeno izvješće o radu i financijsko izvješće, kao i program rada za ovu uz plan za 2020. godinu.

Članovi društva usvojili su sva izvješća, a vidljiv napredak u radu ovog Društva u svojim su pozdravim govorima, istaknuli i predsjednik križevačke Vatrogasne zajednice Ivan Mužić, podpredsjednik Slavko Gotić, ujedno i predstavnik Javne vatrogasne postrojbe i DVD- Križevci. I gosti iz ostalih društava pohvalili su angažman članova DVD-a Kloštar Vojakovački, posebice njihovu mladu ekipu koja je prošle godine bila vrlo uspješna na svim natjecanjima.

U ime Grada Križevaca Skupštini su prisustvovali gradonačelnik Mario Rajn i pročelnik Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo, gradnju, prostorno uređenje i zaštitu okoliša Krešimir Brunović.

Gradonačelnik je čestitao na uspješnom radu, članovima DVD-a, najavivši kako se očekuje ove godine veliko ulaganje u Dom, a projekt vrijedan više od 300 tisuća kuna, mjera LAG-a Prigorje za poboljšanje materijalnih uvjeta u ruralnim područjima.

Gradonačelnik je dodao da iako se radi o značajnim sredstvima, ona sigurno neće biti dovoljna da se sve obnovi te kako poziva sve da se potrude dodatna sredstva skupiti iz sponzorstava i ostalih izvora, a računa se i na sudjelovanje lokalnih dionika u vidu obavljanja dijela potrebnih radova i sl.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.