Održan tradicionalni prijem ravnatelja osnovnih i srednjih škola u županijskoj upravi

Obrtnička škola Koprivnica u utorak, 19. veljače bila je domaćin godišnjeg radnog sastanka ravnatelja osnovnih i srednjih škola s područja Koprivničko-križevačke županije, koje je okupio župan Darko Koren kako bi im zahvalio na dosadašnjoj suradnji.

Kao domaćin, uvodno se obratio ravnatelj Obrtničke škole Zlatko Martić koji je zahvalio županu što svake godine okuplja ravnatelje koji imaju priliku družiti se i razmijeniti iskustva.

Župan je također izrazio zadovoljstvo ovom tradicijom te zahvalio ravnateljima na uspješnoj i konstruktivnoj suradnji, dodavši: „Obrazovanje je iznimno važno u formiranju hrvatskog društva, jer što više imamo kvalitetnih, obrazovanih i dobrih ljudi veće su šanse da će cijelo društvo biti takvo. To je doista zahtjevan zadatak, smatram da su prosvjetni djelatnici arhitekti našeg društva i na tome vam još jednom zahvaljujem. Drago mi je što su s nama i ravnatelji škola čiji su osnivači gradovi, a vaš velik odaziv pokazuje kako ovakvi susreti imaju smisla te će nam biti dodatni motiv za bolju komunikaciju i suradnju.“

U ime ravnatelja obratila se voditeljica Županijskog stručnog vijeća ravnatelja osnovnih škola i ravnateljica Osnovne škole Ivana Lackovića Croate Kalinovac Mirjana Bazijanec koja je poručila: „Veseli nas i sretni smo što Županija nastoji svih godina pomagati i unaprjeđivati rad naših škola. Osjećamo to po kvaliteti rada, po boljim uvjetima, ulaže se puno u gradnju i opremanje škola, a što je i cilj – da djeci osiguramo bolje uvjete. Hvala vam puno i na tome i na odličnoj komunikaciji. Vjerujem kako ćemo u ovoj godini nastaviti suradnju na obostrano zadovoljstvo.“

Sastanak s ravnateljima bila je i prilika za prezentaciju znanja i vještina učenika kuhara i konobara koji su pokazali što su sve naučili u sklopu svog nastavnog plana i programa.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.