DVD Stara Ves održao godišnju skupštinu

Dobrovoljno vatrogasno društvo Stara Ves održalo je u nedjelju, 17. veljače redovnu godišnju skupštinu. Sjednicu je otvorio predsjednik DVD-a Ivan Grošević prezentiravši izvješće o radu u protekloj godini, a zapovjednik Ivan Pavlic podnio je program rada za 2019. godinu. Sva izvješća, financijski plan i plan rada za 2019. godinu usvojena su jednoglasno.

Grošević je kazao kako je Društvo osnovano 1946. godine: „Bilo je 29 kućnih brojeva i 102 člana. Posljednjih 30 godina je bilo plodonosno razdoblje u Društvu. Danas imamo 15 kuća, 30 žitelja i 48 članova, ali ipak imam nadu da će sve biti dobro u budućnosti.“

Čestitke Društvu na svemu ostvarenom u protekloj godini uputili su brojni prijateljski DVD-ovi, tajnik križevačke Vatrogasne zajednice Miroslav Petračija predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Križevaca Ivan Mužić, zapovjednik JVP Križevci Ivan Matosović, Željko Rusan ispred Požarnog odreda Raven, vijećnik Županijske skupštine Stjepan Peršin i zamjenik gradonačelnika Mario Martinčević.

Svi govornici složili su se kako u Staroj Vesi prevladava jedno veliko zajedništvo, a osvrnuli su se i na podatak da mjesto Stara Ves ima gotovo dvostruko veći broj članova DVD-a nego što ima stanovnika.
Mario Martinčević kazao je kako je on zadužen za rad s mjesnim odborima i vatrogasnim društvima: „Bez mjesnih odbora i DVD-ova teško je nešto pokrenuti.“
Nakon govora gostiju, uslijedila je podjela priznanja i zahvalnica zaslužnim vatrogascima.
Skupštini je nazočila i pročelnica Upravnog odjela za pravne i opće poslove Sandra Vuketić.

Vezano

Komentari su zatvoreni.