Održana redovna godišnja skupština DVD-a Novaki Ravenski

U subotu, 16. veljače Dobrovoljno vatrogasno društvo Novaki Ravenski održalo je redovnu godišnju skupštinu. Nakon jednoglasnog usvajanja svih podnesenih izvještaja uslijedile su pozdravne riječi gostiju, brojnih predstavnika DVD-ova, predsjednika Vatrogasne zajednice Grada Križevaca Ivana Mužića, zapovjednika Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije i JVP-a Križevci Ivana Matosovića, predsjednika Gradskog vijeća Grada Križevaca Marka Katanovića i zamjenika gradonačelnika Marija Martinčevića.

Uz čestitke na uspješnom radu u 2018. godini, svi su poželjeli jednako uspješan rad i u ovoj godini, a zamjenik Martinčević je naglasio kako aktivnosti DVD-a trebaju biti u koordinaciji s mjesnim odborom i kako su vrata Gradske uprave otvorena za suradnju.

Na kraju skupštine dodijeljene su zahvalnice članovima DVD-a Novaki Ravenski, a zahvalnicu DVD-a Gradu Križevcima za potporu u prošloj godini primio je zamjenik Martinčević. Skupštini su nazočili i pročelnici upravnih tijela Ivan Biškup i Sandra Vuketić.

Vezano

Komentari su zatvoreni.