DVD Velike Sesvete održao godišnju skupštinu

Foto: arhiv kž.info

Dobrovoljno vatrogasno društvo Velike Sesvete održalo je u nedjelju, 3. veljače svoju redovnu godišnju skupštinu koju je otvorio zapovjednik Nikola Dulikravić. Zapovjednik je ujedno podnio Izvještaj o radu spomenuvši kako su prošle godine uređivali teren oko doma, poboljšali opremu društva te vršili preventivu. U planu za ovu godinu je u suradnji s mjesnim odborom zamijeniti krovište na domu, ugraditi klimatizaciju i upotpuniti opremu.

Sva izvješća prihvaćena su jednoglasno, a pozdravnim riječima obratili su se predstavnici prijateljskih dobrovoljnih vatrogasnih društava, tajnik Vatrogasne zajednice Grada Križevaca Miroslav Petračija, predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Križevaca Ivan Mužić, zapovjednik JVP Križevci i Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije Ivan Matosović, predsjednik Mjesnog odbora Đuro Poropat, predsjednik Gradskog vijeća Grada Križevaca Marko Katanović i zamjenik gradonačelnika Mario Martinčević.

Zamjenik Martinčević posebno se osvrnuo na veliki infrastrukturni projekt u Velikim i Malim Sesvetama koji je obilježio prošlu godinu zahvaljujući kojem su mještani napokon dobili u svom selu asfalt: „To ništa ne znači ako tu nema ljudi. U ovoj godini očekujte autobusna stajališta i autobusnu liniju.“

Na kraju skupštine, zapovjednik Dulikravić još je jednom istaknuo sreću i zadovoljstvo svih mještana asfaltom naglasivši kako je to najveća moguća stvar za ovo selo, a potom je predsjednik DVD-a Milan Bobovac uručio zahvalu Gradu Križevcima.

Vezano

Komentari su zatvoreni.