Danas u Gradskoj knjižnici promocija ‘kuharice’ sa 600 recepata za bebe

Dječja igraonica Gradske knjižnice „Franjo Marković“ Križevci poziva u utorak, 5. veljače 2019. u 10 sati na promociju knjige „Bebe vole papati: pripremljeno za bebe, jedemo svi! 600 recepata za uvođenje čvrste hrane vašim najmlađima“ autora Iztoka Jančara i Rebeke Mahorič. Gošća na promociji je Kristina Glas.

Radionica i promocija knjige pod nazivom „Bebe vole papati“, autora Iztoka Jančara i Rebeke Mahorič, održava se u svrhu upoznavanja roditelja sa zdravom prehranom i načinom pripreme obroka za najmlađe. Knjiga sadrži preko 600 recepata za svaki dan i svaki obrok od početka uvođenja dohrane pa do navršene prve godine života. Radionice je besplatna, a trajanje radionice je od 30 do 45 minuta.

Knjiga „Bebe vole papati“ je već nekoliko godina najprodavanija knjiga iz područja prehrane djece. Ovim projektom udruga PROMO ACTUS HOMINIS uspješno surađuje s brojnim knjižnicama, domovima zdravlja, patronažnim službama u Hrvatskoj i Sloveniji.

Radionica je namijenjena roditeljima s djecom, a osmišljena je tako da se kuhaju tri obroka (ručak, mliječno-žitna kašica i voćno-žitna užina) koje onda bebe s roditeljima mogu i degustirati. Osim degustacije, roditelji će saznati sve što je potrebno za početak dohrane (kada započeti s dohranom, koje namirnice i kojim redoslijedom uvoditi, kada uvoditi alergene namirnice i mlijeka životinjskog podrijetla, koje su najnovije preporuke pedijatara po pitanju prehrane i sl.).

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.