U Križevcima se i ove godine nastavlja provođenje programa „Aktivni u zajednici“

Zaklada Zamah i ove godine nastavlja s provođenjem programa „Aktivni u zajednici“ pa je tim povodom u Velikoj vijećnici Grada Križevaca održano predstavljanje programa koje je okupilo brojne križevačke udruge i ustanove.
Na početku je okupljene pozdravio zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško nakon čega se upravitelj Zaklade Drago Vručinić osvrnuo na provedbu programa u 2018. godini i planove za 2019. godinu.

U razdoblju od 1. siječnja do 31. prosinca 2019. godine Zaklada Zamah otvorit će novi krug suradnje u 15 lokalnih zajednica s područja Koprivničko-križevačke, Varaždinske, Zagrebačke, Bjelovarsko-bilogorske i Međimurske županije. Naglasak će biti stavljen na ljudskim i materijalnim te ostalim resursima kojima raspolaže lokalna zajednica, a kroz niz aktivnosti, sudionici će dobiti priliku unijeti novu dimenziju rada u lokalne zajednice.
Više detalja za sudjelovanje u programu možete vidjeti ovdje.

Predstavljanju je prisustvovao i pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Sandro Novosel.

Vezano

Komentari su zatvoreni.