Zadnji dan prijava za “Postani vilenjak!”

Sportska igraonica “Postani vilenjak!” je jednodnevna tematska igraonica u trajanju od 1 sata za djecu u dobi od 4 do 7 godina osmišljena da promovira sport i tjelesnu aktivnost na tematski i zabavan način. Riječ je zapravo o klasičnom treningu za djecu predškolske dobi koji je tematski preoblikovan u trening malih vilenjaka.

“Postani vilenjak” je sportska igraonica koncipirana kao tečaj za vilenjake Djeda Mraza pa će tako djeca kroz osnovne motoričke pokrete naučiti što je vilenjacima svakodnevno potrebno za pomaganje djedici te će na kraju igraonice dobiti certifikat I vilenjačku kapicu. Cilj ove igraonice je djecu upoznati s tjelesnom aktivnošću na neobavezan način te ih zainteresirati za sport.

“Postani vilenjak!” je inicijativa u organizaciji karate kluba KK KTC čija “Sportska igraonica” već više od dvije godine svojim programima i treninzima potiče motorički i kognitivni razvoj djece predškolske dobi. “Sportsku igraonicu” karate kluba KK KTC osmišljavaju i svaki tjedan provode diplomirane kineziologinje Magdalena Markešić i Marijana Blažun Marinić, dok su se u organizaciju božićnog izdanja uključili Klara Katavić, inače prvostupnica psihologije te članica Karate kluba KTC Križevci i Matija Zorko, član Rukometnog kluba KTC Križevci.

Sportska igraonica “Postani Vilenjak!” će se održati u Križevcima 27. i 28.12.2018. u 17:30. Svoje dijete možete prijaviti još danas (23.12.2018.) tako da popunite obrazac na linku (https://docs.google.com/forms/d/17pKRBTuCl-Ck6X50MKvfQlTpD2W4KhleBYwCYu2I_hU/edit?ts=5c085219), a za dodatne informacije se obratite na postani.vilenjak@gmail.com.

Mališane će prikladno nagraditi KTC d.d. koji je ujedno omogućio provođenje ove igraonice.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.