Božićna predstava sa cirkuskim elementima u Velikoj dvorani Hrvatskoga doma!

22. prosinca u 12 sati u Velikoj dvorani Hrvatskoga doma održati će se božićna predstava sa cirkuskim elementima za djecu predškolskog i školskog uzrasta “Janko Luta duž Božićnog puta”.

Motivirani željom da djeci u dobi od 4 do 10 godina približe blagdanski duh, pozitivne vrijednosti i dašak cirkuskih elemenata u zatvorenom prostoru, Loop Cirkus je osmislio zabavnu interaktivnu predstavu koja na domišljat način progovara o navedenome, te je u suradnji sa udrugom K.V.A.R.K. omogućio da se predstava održi u gradu Križevcima.

Vilenjak Janko je Djeda Mrazov pomoćnik sa Sjevernog pola. Pomoću svojih rukotvorina želi pokazati kako se iz malih stvari može napraviti puno toga, a usput, otkriva nam razne avanture, pokazuje kako je lako biti sretan, a u mališanima budi kreativnost. Janko je najponosniji na poseban uradak iz svoje radionice – lutku Lutu, koja ima svoju dušu. Janko i Luta, koja magično nakratko možda i oživi, zajedno će pokazati u čemu je bit Božićnog
darivanja.

Veseli duo publiku će u ovoj božićnoj predstavi zabaviti sa elementima žongliranja čunjevima te manipulaciju hula hoopom i kristalnim kuglama. Uz partnersku akrobatiku kombiniranu sa suvremenim plesom dolazi i završna točka sa LED hula hoopom. Sve ove točke začinjene su i povezane komičnim elementima klaunerije.

Cijelu predstavu nosi poučna priča koja pokazuje djeci najveće božićne vrijednost – zajedništvo, sreću i međusobno razumijevanje.

Izvođači: Diana Fureš, Aleksandar Đikić
Scenarij: Esther Vera Davies
Produkcija : Loop Cirkus

Ulaz: 20 kn

(Ulaznice se mogu kupiti na dan predstave od 11 sati u predvorju Hrvatskoga doma)

Vezano

Komentari su zatvoreni.