Hrvatske vode u dvije faze financiraju izgradnju magistralnog vodovoda do Apatovca i naselja Jarčani, Marinovec, Gornja i Donja Glogovnica te Ivanec

U Gradskoj upravi Grada Križevaca održan je početkom tjedna radni sastanak na temu projekta vodoopskrbe Apatovca i okolnih naselja.

Sastanak su prisustvovali gradonačelnik Mario Rajn, zamjenik generalnog direktora Hrvatskih voda Davor Vukmirić sa suradnicima, saborski zastupnik Branko Hrg, direktorica tvrtke Vodne usluge d.o.o. Helena Kralj Brlek, pročelnik Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo, gradnju, prostorno uređenje i zaštitu okoliša Krešimir Brunović, te vijećnik Gradskog vijeća Đuro Klopotan.

Zamjenik generalnog direktora Hrvatskih voda izvijestio je kako će Hrvatske vode osigurati sredstva za financiranje izgradnje magistralnog vodovoda do Apatovca u prvoj fazi, a kasnije i drugu fazu, vodoopskrbu naselja Jarčani, Marinovec, Gornja i Donja Glogovnica i Ivanec.

Svi sudionici sastanka složili su se da je ovo najbolje rješenje za vodoopskrbu ovih naselja te su nakon sastanka obišli ova naselja.

Vezano

Komentari su zatvoreni.