Raspored projekcija u Kinu Križevci

Filmski vikend u Kinu Križevci u petak 19. kolovoza u 20 sati otvara film Elvis koji istražuje život i glazbu neponovljivog Elvisa Presleyja kroz prizmu njegovog kompliciranog odnosa sa zagonetnim menadžerom, pukovnikom Tomom Parkerom (Tom Hanks). Priča govori o njihovom odnosu kroz 20 godina, od Presleyjeva uspona, pa sve do vrhunaca njegove slave, a u križevačkom kinu prikazuje se tri dana nakon 45. godišnjice Elvisove smrti.

Sinkronizirani crtić DC Liga super-ljubimaca na rasporedu je u subotu 20. kolovoza u 17 i u nedjelju 21. kolovoza u 10 sati. Ljubimce predvodi Supermanov voljeni pas Krypto koji zajedno s ekipom iz skloništa za životinje spašava Supermana i otete superjunake. Junacima su glasove posudili Dario Marčac, Nika Turković, Marko Kutlić, Jan Kerekeš i drugi.

U subotu u 20 sati prikazuje se triler Slijepi putnik. U središtu radnje je uporna i problematična mlada žena koja nasljeđuje luksuznu jahtu. Na brod upadaju kriminalci, a ona zarobljena na otvorenom moru postaje lovac i preuzima stvari u svoje ruke.

Petak 19. 8. – 20 sati: ELVIS (12), biogafski, drama

Subota 20. 8. – 17 sati: DC LIGA SUPER-LJUBIMACA / DC League of Super-Pets (svi uzrasti), sinkronizirano

Subota 20. 8. – 20 sati: SLIJEPI PUTNIK / Stowaway (15)

Nedjelja 21. 8. – 10 sati: Subota 20. 8. – 17 sati: DC LIGA SUPER-LJUBIMACA / DC League of Super-Pets (svi uzrasti), sinkronizirano

Ulaznice se mogu rezervirati na stranici https://kino.krizevci.hr/, a cijena je 25 kuna.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.