‘Cure Iz CEntra’ izdale album prvijenac i spot za naslovnu pjesmu

Ženski tamburaški sastav “Cure Iz CEntra”, poznatije kao C.I.C.E., nedavno su u izdavačkoj kući “Croatia Records” izdale svoj prvi nosač zvuka, album pod nazivom “Život je jedan”, kojim obilježavaju deset godina postojanja. U sastavu sviraju i dvije Križevčanke, Ema Trninić i Ana Trninić na bračevima. Iza sastava C.I.C.E. su brojni nastupi diljem Hrvatske, festivali i nagrade, a ove godine se ističu čak četiri nastupa na rasprodanim koncertima u KD Vatroslav Lisinski.

Na albumu se nalazi ukupno petnaest pjesama koje su C.I.C.E. uglavnom predstavile na festivalima koji njeguju tamburašku glazbu u Pitomači, Županji, Požegi. Iako se njihov sastav u ovih deset godina mijenjao, danas C.I.C.E. čine: Ana Mađer na basu, Marina Novogradec na kontri, dok su se Monika Ritoša na bisernici, Ema Trninić i Ana Trninić na bračevima priključile sastavu u protekle četiri godine.

Njihov prvi nosač zvuka naziv je dobio po njihovoj pjesmi “Život je jedan”, za koju su snimili i spot, o kojem same kažu: “Nakon uspješne suradnje na prethodnoj pjesmi “Jesenje godine” za tekst i glazbu ponovno je zaslužan fenomenalni Mirko Šenkovski Geronimo, dok aranžman potpisuje odlični Ivica Plivelić Iva. Režija i produkcija spota Mario Šulina, rasvjeta Ivan Pešorda.”

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.