Naoružani dvojac uzgajao konoplju i ‘dilao’ marihuanu

Policijski službenici Policijske uprave koprivničko-križevačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 34 i 20-godišnjakom s križevačkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama i nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.

Sumnja se da je osumnjičeni 34-godišnjak tijekom ove godine u dvorištu obiteljske kuće neovlašteno uzgajao konoplju tipa droga i proizvodio marihuanu radi prodaje, te nedozvoljeno posjedovao automatsku pušku, streljivo, plinski pištolj i zračnu pušku. Oduzeto mu je 866,17 grama marihuane, te oružje, streljivo i novac.

Također, sumnja se da je 20-godišnjak nedozvoljeno posjedovao marihuanu i prodavao je drugim osobama na križevačkom području. Oduzeo mu je 205 grama marihuane, digitalna vaga i novac.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, a protiv 34-godišnjaka i zbog kaznenog djela nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.