U petak pretpremijera predstave ‘Heidi’ dramsko-scenske družine Kolibrići

Gradska Knjižnica Franjo Marković Križevci poziva na pretpremijeru dječje predstave Heidi (Johanna Spyri; obrada Nino Škrabe) u sklopu Dječjeg tjedna u izvedbi dramsko-scenske družine Kolibrići, koja će se održati u petak, 5. listopada u 17 sati u multimedijskoj dvorani Gradske knjižnice „Franjo Marković“ Križevci.

Predstava je namijenjena dobnoj skupini od 9 godina na više, odnosno od 4. razreda osnovne škole i stariji. Ulazak je slobodan, no broj mjesta u dvorani je ograničen pa organizatori najljubaznije mole zainteresirane da svoje besplatne ulaznice podignu na vrijeme na informativno-posudbenom pultu knjižnice.

Dramsko-scenska družina Kolibrići je u sastavu: Iva Hrg, Filip Sekelj, Hrvoje Jembrek, Tea Sekelj, Eva Ratković, Tena Vince, Dora Marin, Ana Kopilović, Ozana Zagorec, David Pukec, David Lučki, Marino Hudinec, Ignac Ratković. Glazbene izvedbe: Marino Hudinec (harmonika), Marijana Tvorić (harmonika), Ana Kopilović i Eva Ratković (Edelweiss), Eva Ratković (Tiha noć). Voditeljica družine je Sanja Marković.

Kolibrići zahvaljuju na strpljivosti, razumijevanju i podršci Gradu Križevcima, djelatnicima knjižnice, a posebno Lovri Janešu i roditeljima Kolibrića.

Vezano

Komentari su zatvoreni.