Održan humanitarni koncert za Udrugu „Maslačak“, prikupljeno svih 220 tisuća kuna za kombi

S ciljem prikupljanja preostalih sredstava za nabavu kombi vozila za prijevoz svojih članova, Udruga „Maslačak“ organizirala je humanitarni koncert u sportskoj dvorani Osnovne škole Ljudevita Modeca Križevci. Na koncertu su nastupili Grupa Vigor, Grupa Tragovi, TS U dobrom društvu, Kids from the sky, Udruga cimbalista Hrvatske, Mladen Kos i Klapa “Zrinski” te je prikupljeno 17 tisuća kuna.

S prihodom od koncerta sve zajedno je bilo prikupljeno 203 tisuće kuna, a preostalih potrebnih 17 tisuća kuna, javlja portal Prigorski.hr, danas su uplatili nezavisni članovi Skupštine Koprivničko-križevačke županije izabrani s liste Željka Lackovića i na taj način je prikupljeno 220 tisuća kuna, kojima Maslačci mogu kupiti novi kombi.

Ovim kombijem, članovi Udruge riješit će prijevoz članova Udruge na poludnevni boravak u okviru kojeg provode rehabilitacijske aktivnosti za osobe s intelektualnim teškoćama te prijevoz na sportska natjecanja i susrete s drugim udrugama. Pokrovitelji koncerta bili su Grad Križevci i Koprivničko-križevačka županija.

Vezano

Komentari su zatvoreni.