Odigrano prvo kolo 1. HRL-sjever: KTC pobijedio Ivanić

Foto: arhiv kž.info

U subotu je odigrano prvo kolo rukometnog prvenstva „Prve hrvatske rukometne lige- sjever“ u kojoj se natječe ukupno 14 klubova među kojima je i rukometni klub RK KTC.  Prvo kolo je za naše dečke iz RK KTC-a bilo gostovanje u Ivanić-Gradu gdje su nakon kvalitetnih priprema odmjerili snage protiv MRK Ivanić.

Obje ekipe su intenznivno ušle u utakmicu, a poveo je domaćin. Vodstvo domaćina je u sedmoj minuti prekinuo Toni Pehar svojim prvim pogotkom te je s još 2 uzastopna pogotka pogurao RK KTC na 3 razlike prednosti. Prednost je rasla te je prvo poluvrijeme završilo 9:15 u korist RK KTC-a. Drugo poluvrijeme se nastavilo istim tempom te su naši vitezovi pobijedili s rezultatom 21:28.

Od naših rukometaša su nedvojbeno najefikasniji bili golman Filip Dominik Hančić s 15 obrana i desno krilo Toni Pehar sa zadivljujućih 13 pogodaka. Od ostalih igrača su se u strijelce upisali Matija Perajica s 5 pogodaka, Robert Marković i Kristijan Kota s po 3 pogotka te Filip Vučelić, Ivan Harča i Augustin Miklečić s po 1 pogodak.

Dečki su sezonu otvorili uvjerljivom pobjedom i od sutra usmjeravaju pažnju na ovu subotu kada će u Križevcima ugostiti rukometni klub RK PPD Zagreb 2.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.