Još tjedan dana do 2. konferencije ‘CrisCon’ u Križevcima

Odličan dan uz mnoštvo edukativnih predavanja vrhunskih predavača iz cijele regije najavljuju organizatori drugog izdanja cjelodnevne konferencije “CrisCon” koja će se, pod sloganom “Spajamo znanje i tehnologiju”, održati u subotu, 22. rujna 2018. godine u Razvojnom centru i tehnološkom parku u Križevcima. U radu konferencije će sudjelovati ugledna imena hrvatske znanosti i obrazovanja te informatički stručnjaci, među kojima i pomoćnica ministrice znanosti i obrazovanja Lidija Kralj, prof., poznati hrvatski fizičar, edukator i popularizator znanosti prof.dr.sc. Ivica Puljak, dekan Visokog učilišta Algebra doc.dr.sc. Mislav Balković, poznati domaći IT stručnjaci Tomislav Bronzin, Marin Franković, Nenad Marjanović i drugi.

Cijena kotizacije, u koju je uključen ručak te osvježenje između predavanja, je samo 200 kuna, uz popust za studente 50%, a Edukacijski smjer je besplatan za sve učitelje i profesore te će se bodovati kao stručno usavršavanje uz obaveznu prijavu na web sjedištu Agencije za odgoj i obrazovanje. Nakon vrlo uspješnog prvog izdanja konferencije, ove godine se nastavlja promicanje Križevaca kao sredine koja potiče razmjenu znanja, izvrsnost te informacijske i komunikacijske tehnologije, s ciljem dijeljenja znanja i povezanosti informatičke i obrazovne zajednice u Hrvatskoj.

Trideset i pet predavača, sve redom uglednih stručnjaka u područjima informatike i obrazovanja, profesionalaca i entuzijasta te učitelja i profesora, održat će predavanja u čak pet konferencijskih smjerova: Edukacijski smjer, Razvoj softvera, ITPro-On-Premises, ITPro Cloud, PMI smjer. Organizaciju CrisCon 2018, podržali su Grad Križevci te Osnovna škola Ljudevita Modeca Križevci i Srednja škola “Ivan Seljanec” Križevci. Medijski pokrovitelj konferencije je portal Križevci.info.

Okupljanje sudionika predviđeno je od 8 sati, a službeno otvorenje u 9 sati u Velikoj dvorani Hrvatskog doma u Križevcima. Radni dio konferencije održava se u Razvojnom centru i tehnološkom parku, u Srednjoj školi Ivan Seljanec te u Gradskoj knjižnici Franjo Marković u Križevcima. Sve lokacije su na međusobnoj udaljenosti 5-10 minuta hoda. Vouchere za super popuste za članove communityja, studente i učitelje te profesore potražite na Facebook stranici konferencije, a registraciju, ulaznice i detaljan program na web sjedištu konferencije.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.