Uključivanje starijeg stanovništva u kulturni život križevačkog kraja

U srijedu, 12. rujna 2018. s početkom u 14 sati u dvorani Turističkog informativnog centra u Križevcima će se održati početna konferencija projekta “Uključivanje starijeg stanovništva u kulturni život križevačkog kraja” sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda.

Projekt „Uključivanje starijeg stanovništva u kulturni život križevačkoga kraj” odobren je za financiranje sredstvima iz Europskog socijalnog fonda od strane Ministarstva kulture na pozivu „Umjetnost i kultura 54+” u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.

Ukupna vrijednost projekta je 214.978,50 kuna, a provode ga KUD „Prigorje” kao nositelj projekta i Grad Križevci kao projektni partner. Glavni cilj projekta je potaknuti uključivanje starijeg stanovništva na širem križevačkom području u društveni život zajednice, sprječavanje socijalne isključenosti i podizanje kvalitete života starijih osoba.

Programom konferencije je predviđen pozdravni govor križevačkog gradonačelnika Marija Rajna, predstavljajnje projektnih aktivnosti od strane Martine Zrno, predsjednice KUD-a „Prigorje”, predstavljanje plesova i napjeva križevačkoga kraja u izvedbi KUD-a „Prigorje te prigodni domjenak.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.