Pretposljednje ovogodišnje Robin ljetno kino predstavlja Čudo!

Ovoga petka, 24. kolovoza, na Nemčićevu trgu na velikom platnu pogledajte Čudo (Wonder), dojmljivu priču o 10-godišnjem njujorškom dječaku Auggieu koji je rođen s teškim genetskim poremećajem zbog kojeg ima unakaženo lice. Nakon 27 operacija zbog kojih nije mogao redovno pohađati školu, Auggieja roditelji upisuju u 5. razred, što cijeloj obitelji predstavlja veliki stres zbog straha i dvojbi kako će dječaka prihvatiti drugi učenici i nastavnici, a i šira zajednica. Projekcija filma započinje u 21:15, a u slučaju kiše, film pogledajte u kinu Kalnik.

Snimljen prema istoimenom bestselleru New York Timesa, Čudo je film koji bi svatko trebao pogledati jer ukazuje na važne probleme kao što su maltretiranje i predrasude prema drukčijem, te pruža uvid u život i okolinu drugačijih ljudi. Ovaj će vas film rastužiti svojom tematikom, ali i nasmijati i razvedriti svojim ležernim pristupom i humorom.
U ulogama roditelja pojavljuju se odlični Julia Roberts i Owen Wilson, dok malog Auggieja glumi dosad višestruko nagrađivani mladi glumac Jacob Tremblay (Soba), a u ulozi njegove sestre Olivije gledamo 17-godišnju glumicu i pjevačicu hrvatskih korijena Izabelu Vidovic.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.