Iz Planinarskog društva “Kalnik” pozivaju na tečaj za markaciste

Komisija za planinarske putove Hrvatskog planinarskog saveza (HPS) organizira tečaj za markaciste prvenstveno za članove planinarskih društava Koprivničko-križevačke, Bjelovarsko-Bilogorske i Sisačko-moslavačke županije. Tečaj se organizira kroz dva vikenda. Prvi dio teorijskog dijela tečaja se održava u Kalniku u subotu, 15.09.2018. s početkom u 13:00 sati u prostorijama Općine Kalnik,Trg Stjepana Radića 5.

Prvi dio praktičnog dijela tečaja održava se u nedjelju 16.09.2018. na planinarskim putevima Kalnika. O točnom mjestu i vremenu održavanja praktičnog dijela tečaja polaznici će biti obaviješteni za vrijeme teorijskog dijela tečaja.
Drugi dio teorijskog dijela tečaja se održava 29.09.2018. u Čazmi s početkom u 13:00 sati u prostorijama Grada Čazme, Trg Čazmanskog kaptola 13.

Drugi dio praktičnog dijela tečaja održava se u nedjelju 30.09.2018. na planinarskim putevima Moslavačke gore. O točnom mjestu i vremenu održavanja praktičnog dijela tečaja polaznici će biti obaviješteni za vrijeme teorijskog dijela tečaja. Prijavu na tečaj najbolje je izvršiti putem elektroničke prijave na Internet adresi.

Prijava se može izvršiti i putem obrasca „Osobni podaci markacista“. Prijave se podnose najkasnije do subote, 8. rujna 2018. godine. Cijena tečaja je 100 kuna po polazniku, a plaćanje se obavlja na temelju računa HPS-a, koji će se društvima dostaviti po završenom tečaju. Kandidati za tečaj trebaju imati uplaćenu članarinu za tekuću 2018. godinu i na tečaj obavezno ponijeti člansku iskaznicu HPS-a.

Vezano

Komentari su zatvoreni.