Uspješno održan humanitarni odbojkaški turnir u organizaciji inicijative mladih ESPR

Foto: irma.jpg / Mario Jembrek

U organizaciji inicijative mladih ESPR, koja djeluje u sklopu križevačke udruge P.O.I.N.T., u subotu, 18. kolovoza na igralištu Gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkoga u Križevcima je održan humanitarni odbojkaški turnir. Ekipa CB Replay osvojila je prvo mjesto, Krim tim 2 drugo i RedBull tim treće, dok je nagradu za najbolju igračicu dobila Saša Leskovar, a Nenad Borojević za najboljeg igrača turnira.

Okupljene sudionike na početku je ispred organizatora pozdravila Irma Vargić nakon čega je turnir otvorenim proglasio gradonačelnik Mario Rajn: Jako mi je drago da ste vratili ovaj turnir nakon nekoliko godina. Mi smo podržali ovu inicijativu i vjerujem da ćemo sljedeće godine još i više. Vraćamo grad mladima, ovo je apsolutno sve za vas i sve inicijative koju ćete i dalje imati su svakako dobrodošle. Želim vam ugodno druženje i puno sreće svima.“

Prije početka samog natjecanja održana je revijalna utakmica između ekipe organizatora natjecanja i ekipe Grada Križevaca koju je predvodio gradonačelnik Mario Rajn, a nastupili su i Sandra Vuketić, Mihaela Klarić te Luka Nemčić.

Kako je ovaj turnir bio humanitarnog karaktera sav prihod od kotizacije i od dijela iznosa prikupljenog prodajom pića u iznosu 1650 kuna ići će za nabavu građevinskog materijala kojim će učenici Srednje škole „Ivan Seljanec“ Križevci pomoći svojoj kolegici iz školskih klupa u poboljšanju životnih uvjeta. Donaciju je preuzela ravnateljica škole Gordana Juran Ratković

Potporu ovom događaju dali su Grad Križevci, Gimnazija Ivana Zakmardija Dijankovečkog Križevci, Restoran Tomislav Križevci, Grafocentar, Pekara Mlinček, Caffe bar Replay i RokiPRINT.

Vezano

Komentari su zatvoreni.