Održan 5. međunarodni streljački turnir braniteljskih udruga Oluja-95

Prošlog je vikenda u organizaciji UDVDR ogranak Koprivnica i pod pokroviteljstvom Grada Koprivnice, a povodom Dana pobjede i Domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja i obilježavanja 23. godišnjice VRO „Oluja“, održan  5. po redu Međunarodni turnir braniteljskih udruga“OLUJA-95“.

Turnir je svečano otvorio zamjenik župana Ratimir Ljubić uz predsjednika Odbora za branitelje Grada Koprivnice Ivicu Jurenca, a sudjelovalo je preko 20 tročlanih natjecateljskih stradalničko-braniteljskih ekipa iz 11 županija uz goste ratne veterane iz Republike Slovenije i Republike Mađarske.

Nakon cjelodnevnog natjecanja u zahtjevnim uvjetima ostvareni su odlični rezultati, gdje je u pojedinačnoj konkurenciji 1. mjesto osvojio Siniša Lovrenović – HVIDRA Sisak (184 krugova), drugi je bio Marijan Svetec – UDVDR Varaždinska županija (184 krugova), a treći je bio Šaško Milenko – UDVDR Zagrebačka županija (183 krugova). U ekipnoj konkurenciji po prvi put na turniru, 1. mjesto osvojila je ekipa UDVDR Zagrebačke županije (536 krugova), druga je bila ekipa UDVDR Bjelovarsko-bilogorske županije (535 krugova), a treća ekipa UDVDR Varaždinske županije (531 krugova).

Ekipa domaćina UDVDR Podružnica Koprivničko-križevačke županije zauzela je u ovoj jakoj konkurenciji odlično 6. mjesto sa 524 krugova.

Najboljim ekipama i pojedincima, kao i svim udrugama, gradonačelnik Mišel Jakšić uručio je pehare, medalje i zahvalnice za sudjelovanje na turniru, a predsjednik Ogranka Koprivnica Zvonimir Prepelić zatim je uručio Gradu Koprivnici Veliku plaketu za iznimni doprinos u radu Udruge, potporu i promicanje vrijednosti Domovinskog rata. Predsjednik Prepelić također je županijskoj Zajednici sportova dodijelio posebnu Zahvalu za dugogodišnji iznimni doprinos, svesrdnu potporu u radu i djelovanju Udruge koju je primio predsjednik Zajednice Stanislav Lovković.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.