Potpisan Ugovor o dodijeli bespovratnih sredstava za projekt „Uključivanje starijeg stanovništva u kulturni život križevačkog kraja“

Ministrica kulture dr. sc. Nina Obuljen Koržinek, ministar rada i mirovinskog sustava mr. sc. Marko Pavić i zamjenik upraviteljice Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva Luka Bogdan, uspješnim prijaviteljima dodijelili su ugovore o dodjeli bespovratnih sredstava u sklopu „Poziva na dostavu projektnih prijedloga Umjetnost i kultura 54+“ u ponedjeljak, 23. srpnja 2018. godine u Muzeju Mimara.

Na natječaj je pristiglo 186 prijava od kojih je izabrano 40, a među njima je i Kulturno umjetničko društvo „Prigorje“ koje je u partnerstvu s Gradom Križevcima prijavilo projekt „Uključivanje starijeg stanovništva u kulturni život križevačkog kraja“. Ukupan iznos prihvatljivih troškova iznosi 214.978,50 kuna, a projekt se u potpunosti financira sredstvima iz Europskog socijalnog fonda.

Cilj projekta je potaknuti uključivanje starijeg stanovništva na širem križevačkom području u društveni život zajednice.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.