Japanska pobjeda križevačkog ‘Terrora’ – Ivice Truščeka!

Iskusni hrvatski MMA veteran, Križevčanin Ivica “Terror” Trušček prošlog je vikenda nastupio u Japanu, na eventu promocije Rings, gdje je upisao pobjedu gušenjem u prvoj rundi nad domaćim borcem Hirokijem Kishinom, petu svoju pobjedu u isto toliko nastupa ove godine. Trušček je odmah odlučio iskoristiti svoje iskustvo te dvadesettrogodišnjem japanskom borcu ne dati niti sekunde prilike da se opusti. Već po pravilu, Truščeku je odlično radio prednji direkt, no borbu je ovog puta presudila njegova vještina borbe u parteru, gdje je svog protivnika uostalom i završio, prenio je portal Fightsite.hr.

– Ovaj veliki korak za mene posvećujem Vatrenima koji su nas proslavili po svijetu i više me pitaju za nogomet nego za Mirka na MMA eventu, istaknuo je “Terror”, zahvalivši svom jedinom sponzoru, tiskari Lovreković, ali i starim sponzorima za prošlu borbu koja je donijela pozivnicu za Japan: JadroMel, BayernGenetik, EuroMilk, Kakadu, ProFightStore i JuraSplan.

Hrvatski borac došao je i više nego spreman te nabrijan, znajući da mu pobjeda donosi put u Las Vegas na FFC event, a regionalna promocija je i ovdje sudjelovala kao supromotor eventa. Osim Ivice je nastupio i srpski borac Duško Todorović te su njih obojica upisali pobjede prekidima u prvoj rundi i mogu se pripremati za put u Ameriku, javio je portal Fightsite.hr.

Tridesetogodišnji Trušček ima preko 50 borbi u karijeri, a bori se od svoje 24. godine. Posljednja borba prije japanske pobjede bila je u lipnju u Engleskoj protiv Colina “Freakshow” Fletchera, bivšeg UFC borca. Borili su se po MMA pravilima promocije “Made 4 The Cage” u velter kategoriji do 77 kg. Trušček je s desetak borbi godišnje vjerojatno najaktivniji borac s ovih prostora.

Publiée par Ivica Truscek sur Mercredi 25 juillet 2018

Vezano

Komentari su zatvoreni.