Irma Vargić među dobitnicama Rektorove nagrade Sveučilišta u Zagrebu

Foto: unizg.hr

Sveučilište u Zagrebu pregledalo je studentske radove i dodjelilo Rektorovu nagradu za ukupno 172 rada u pet kategorija. Među 23 nagrađena rada u kategoriji društveno korisnog rada u akademskoj i široj zajednici za akademsku godinu 2017./2018. našao se i onaj dvadesetdvogodišnje Križevčanke Irme Vargić, koja je s kolegicama i kolegama nagrađena za organizaciju 3. Međunarodnog kongresa studenata Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Vargić je studentica socijalne pedagogije na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu, mlada fotografkinja s više humanitarnih i kulturnih projekata i izložbi iza sebe, volonterka u križevačkoj udruzi P.O.I.N.T. te pokretačica inicijative mladih ESPR, koja protekle četiri godine organizira sportske turnire i glazbenu alternativu za mlade. Ljubiteljima fotografije poznata je preko Facebook stranice irma.jpg.

Ukupno 172 rada ove godine nagrađena Rektorovom nagradom čine: 112 rada u kategoriji za individualni znanstveni i umjetnički rad (jedan ili dva autora), 31 u kategoriji za timski znanstveni i umjetnički rad (tri do deset autora), 3 u kategoriji za “veliki” timski znanstveni i umjetnički rad (više od deset autora), 3 u kategoriji za posebne natjecateljske uspjehe pojedinaca ili timova i 23 u kategoriji za društveno koristan rad u akademskoj i široj zajednici.

Svečana dodjela Rektorove nagrade održana je u petak 6. srpnja 2018. na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, prilikom koje je organizirana i izložba postera nagrađenih radova dobitnika Rektorove nagrade. Sve dobitnike Rektorove nagrade za akademsku godinu 2017./2018. možete pronaći ovdje.

Vezano
1 komentar
  1. kaja piše:

    Baš je poticajno čitati zaslužene nagrade kojima su nagrađeni naši sugrađani- studenti.
    S obzirom da naša Irma Vargić, u športskom žargonu rečeno “ima puno utakmica u nogama”, na raznim područjima, jer je i polje njenih interesa veliko, veseli svako priznanje, a pogotovo Rektorova nagrada.
    Drago mi je, u ovoj svakodnevnoj “kuknjavi”, u koju smo se SVI “ufurali”: postoje i ovi poticajni primjeri, naših mladih, koji nas tješe da se nadamo optimističnijoj budućnosti.
    Irmi želim svako dobro i uspjeh u svemu čim se bude bavila.

Komentari su zatvoreni.