Profesorica Suzana Knežević imenovana vršiteljicom dužnosti ravnatelja križevačke gimnazije

U petak, 6. srpnja 2018. na sjednici školskoga odbora Gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkoga Križevci profesorica Suzana Knežević imenovana je vršiteljicom dužnosti ravnatelja škole,  stupivši na tu dužnost u ponedjeljak, 9. srpnja 2018.

Imenovanje je uslijedilo nakon provedenog natječaja za izbor i imenovanje ravnatelja škole (objavljenog 14. lipnja 2018.) na kojem niti jedan od kandidata koji su se javili na natječaj nije dobio dovoljan broj glasova članova školskoga odbora. Zato je do raspisivanja novoga natječaja, a najdulje do godine dana, imenovana vršiteljica dužnosti ravnatelja.

Suzana Knežević profesorica je hrvatskoga jezika i književnosti te bibliotekarstva, a do sada je u školi obavljala poslove stručne suradnice – knjižničarke. Njezin opširniji radni životopis možete pročitati OVDJE.

Sastanak v.d. ravnateljice križevačke gimnazije sa županijskom upravom

U utorak, 17. srpnja u prostorijama Županijske uprave župan Darko Koren, zamjenik župana Ratimir Ljubić i pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine Ana Mušlek održali su radni sastanak s v.d. ravnateljice Gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkoga Križevci Suzanom Knežević.

Ravnateljica Knežević profesorica je hrvatskoga jezika i književnosti te bibliotekarstva, a prije nešto više od tjedan dana imenovana je vršiteljicom dužnosti do imenovanja ravnatelja Gimnazije odnosno najduže do godine dana.

Župan i suradnici ponudili su joj suradnju po svim pitanjima, naglasivši kako je Županija uvijek na raspolaganju školama za svu potrebnu podršku.

Vezano

Komentari su zatvoreni.