U nedjelju je Sejem, kulturni festival za djecu i mlade u Sv. Petru Orehovcu

Dođite na Sejem, festival za djecu i mlade u Svetom Petru Orehovcu!Sejem je kulturni festival za djecu i mlade koji slavi razmjenu – razmjenu znanja, vještina, stvari i dobre energije, a događat će se tokom cijelog ljeta u Svetom Petru Orehovcu, u organizaciji Udruge za nezavisnu kulturu i mlade Orej. Kreativno ljeto na selu započinje već ove nedjelje, 1. srpnja u parku Osnovne škole u Svetom Petru Orehovcu u 17:30 sati. 

Sejmišnu publiku čekaju akustični koncerti, humanitarni buvljak, kreativne radionice za sve generacije, piknik i kino na otvorenom s programom Animafesta. 

Povedite frendove i frendice, mame, tate, djecu i bake, ponesite dekice i grickalice, smjestite se udobno u parku, opustite se, fino jedite, zavirite u tuđe piknik košare, slušajte dobru muziku, naučite žonglirati, inspirirajte se Strašnim ženama, sudjelujte u kreativnim radionicama, a nakon svega, gledajte s nama prekrasne animirane filmove!

U Udruzi Orej posebno smo ponosni na suradnju s Animafestom, koji je za za djecu i mlade posjetitelje Sejma odabrao i pripremio dva animirana filma – Ježevu kuću i Moj život kao tikvica.

Publici će se, pak, na pozornici predstaviti i mladi glazbenici iz Križevaca i okolice. Glazbenu večer otvaraju Klaudije Mažar i Ana-Marija Nemčić, a potom na pozornicu stiže Luka Baričević, križevački glazbenik i student na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, koji će na Sejmu izvesti akustični set svojih omiljenih pjesama. Glazbeni dio Sejma završit će u velikom stilu zahvaljujući odličnom i sve poznatijem križevačkom alternativnom elektro bendu Kids from the Sky, koji će se odsvirati svoj akustični set u formaciji Golub – Đurković.

Više o festivalu i programu pročitajte na Facebooku. Vidimo se u Svetom Petru Orehovcu, ove nedjelje od 17:30!

PROGRAM SEJMA 2018

17:30 Početak Sejmišnog piknika
18:00 Otvorenje Dobrog dućana i humanitarnog buvljaka

KREATIVNE RADIONICE
18:00 Strašne žene / Fierce Women, edukativna društvena igra i bojanka
18:15 Radionica slikanja neonskim bojama i stvaranje svjetleće instalacije, voditeljica Ana-Marija Smoljanec, Likovna udruga Prigorje Art
19:00 Radionica nakita od kristalne smole inspirirana prirodom, voditeljica Kristina Vuković
19:30 Radionica cirkuskih vještina, Kufer / K.V.A.R.K.

AKUSTIČNI KONCERTI
18:30 Klaudije Mažar + Ana-Marija Nemčić
19:00 Luka Baričević
19:45 Kids from the Sky

LJETNO KINO
20:45 FROOOM! / Bacači sjenki
21:30 Animafest program: Ježeva kuća i Moj život kao Tikvica

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.