Ovoga vikenda džipovi bruje apatovečkim terenima

Križevački klub vozača izvancestovnih vozila, ljubitelja terenaca i vožnje po šumskom, teško prohodnom terenu, ponovo je domaćin natjecanja za Kup Hrvatske u terenskoj vožnji džipova.

Offroad klub Križevci, nakon jesenskog, prvoga po redu Off road kupa Križevaca, ovoga vikenda ugostit će timove iz Hrvatske i inozemstva, koji će džipovima svladavati jarke, žbunje, blatne nanose i uspone, natječući se za Drugi Off road kup Križevaca, u sklopu Off road kupa Hrvatske.


Utrka nema samo sportski karakter, već je cjelokupni događaj turistički atraktivan, i privlači goste iz Križevaca i drugih gradova ali i iz inozemstva. Oni će prvoga dana natjecanja obići turističke lokalitete potkalničkog kraja. Tereni poviše tvornice mineralne vode u Apatovcu spremni su za prihvat više desetaka terenskih automobila, čiji će se vozački timovi u subotu i nedjelju natjecati u pet kategorija, od "lakih" izazova prema vozačkim zadacima do "teške" kategorije i brzinaca. Organizatori Drugog Off road kupa Križevci su Off road klub Križevci, pokrovitelji Koprivničko-križevačka županija i Grad Križevci, dok su supokrovitelji županijska i gradska Zajednica tehničke kulture. Križevački portal Križevci.info medijski je supokrovitelj događaja i u suradnji s organizatorima priprema nagrade za čitatelje.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.