U gradskoj upravi održan prijem za Magdalenu Kranjčić, osvajačicu međunarodnog zlata iz engleskog jezika

Foto: Krizevci.hr

IMG 0035

Magdalena Kranjčić iz Škole za strane jezike „NIKA“ osvojila je prvo mjesto i zlatnu medalju na nedavno održanom 6. međunarodnom HIPPO natjecanju iz engleskog jezika pa je tim povodom gradonačelnik Mario Rajn upriličio prijem kako bi ispred grada uputio čestitke na postignutom rezultatu.

Neopisivo mi je zadovoljstvo danas vas ugostiti ovdje pogotovo što je prigoda itekako hvalevrijedna. Prije svega promiče obrazovanje i slavi uspjeh koji je protkan marljivim i predanim radom i siguran sam prvi u nizu,“ istaknuo je gradonačelnik te zahvalio i pohvalio i Magdaleninog mentora, Zorana Lončarića.

Svoje doživljaje s natjecanja predstavila je Magdalena naglasivši: „Na natjecanju je bilo super i jako sam sretna zbog svog uspjeha s obzirom da sam prva među 8.500 djece.“

Osvrnula se i na brojne prijatelje koje je stekla na natjecanju koje je održano u Lido di Jesolo u Italiji dok je njen mentor Zoran Lončarić uputio zahvalu gradonačelniku na prijemu te istaknuo kako je ove godine održano šesto izdanje HIPPO natjecanja i kako je prvi krug imao 21.500 djece iz 27 zemlja diljem svijeta. Natjecanje je održano u 5 kategorija, a upravo je Magdalenina kategorija bila najbrojnija te je nakon polufinala njih 99 ušlo u finale.

Osvrnuo se i na sam proces priprema dodavši kako iza uspjeha stoji Magdalenin predan rad: „Počeli smo se pripremati već početkom školske godine, pogotovo zadnjih mjesec dana kada smo saznali da ide u finale pa su pripreme bile svakodnevne.“

Prijemu je prisustvovao i pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Sandro Novosel.

Vezano
2 komentara
  1. Marijan piše:

    Iskrene čestitke našoj dragoj učenici Magdaleni na ovom vrijednom međunarodnom zlatnom priznanju.
    Čestitke i ponosnim roditeljima.

  2. Niko Jukić piše:

    Iskrene cestitke Magdaleni, mentorima i ponosnim roditeljima.

Komentari su zatvoreni.