Dan grada #2018: Manifestacija donosi razna sportska, zabavna i kulturno – umjetnička događanja

Foto: Grad Križevci

Obilježavanje ovogodišnjeg Dana grada započelo je u petak, 13. travnja izložbom „Nešto staro, nešto novo“ koju je organizirao Gradski muzej u prostoru Likovne galerije, a završava 1. svibnja 9. Županijskim polumaratonom „Križevci-Kalnik“.

U sklopu programa, održat će se nekoliko radionica, koncerata, izložaba i sportskih događanja. Kako javljaju iz gradske uprave, ono što je posve novo u programu je nagradna igra za građane u organizaciji križevačkih poduzetnika, obrtnika i Grada Križevaca. Naime, na sam Dan grada, 24. travnja od 9,30 do 10,30 na Strossmayerovom trgu bit će postavljen štand na kojem će svaki sudionik, svaki građanin moći odgovoriti na jedno pitanje o Gradu Križevcima i osvojiti poklon koji su pripremili križevački poduzetnici i obrtnici. Osim toga, svi koji će sudjelovati u nagradnoj igri ostavit će kontakt podatke i tako imati mogućnost osvajanja prve i druge nagrade čije će se izvlačenje upriličiti u 19,00 sati na Strossmayerovom trgu uoči koncerta grupe „Vatre“.

U cjelokupnom programu Dana grada Križevaca sudjeluju: Gradski muzej Križevci, Zajednica tehničke kulture Križevci, Foto-kino-video klub Križevci, Udruga „Maslačak“, Gradska knjižnica „Franjo Marković“, HPD „Kalnik“, Udruga za promicanje znamenitih Križevčana „Dr. Stjepan Kranjčić“, Križevački likovni krug, Komunalno poduzeće d.o.o. Križevci, Udruga matice umirovljenika, Gradsko društvo Crvenog križa i Patronažna služba Doma zdravlja, Gornjogradsko dobrotvorno i kulturno društvo „Lipa“, Teniski klub Križevci, Udruga hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a „Sv. Marko Križevčanin“, dječji vrtići i osnovne škole, križevački poduzetnici i obrtnici, Križevačke mažoretkinje, Križevačka djevojačka straža, KUD Križevci, Srednja škola „Ivan Seljanec“, Zajednica športskih udruga Križevci, Sportske igre mladih, Gradski puhački orkestar, Plesni centar „Ritam“, Lovačko društvo „Fazan“ Ruševac i Atletski klub Križevci.

U nastavku pogledajte što nam donosi ovogodišnje obilježavanje Dana grada Križevaca:

Dan Grada (Križevci) 2018.Kliknite ovdje za sliku u punoj veličini

Vezano

Komentari su zatvoreni.