U subotu veliki koncert Zdenke Kovačiček i ‘osmorice veličanstvenih’ na 14. Culture Shock Festivalu!

Greenhouse Blues Band se vole najavljivati kao osmerac bez kormilara, sve junak do junaka, koji sigurno plovi niz rijeku bluesa, funka, soula i ostalim pritocima dobre glazbe a sve zbog vlastite sreće i prijateljstva i naravno, slušateljstvu za dobru zabavu. Druže se, vole i sviraju: Lovro Šicel (gitara i vokal), Jurica Hotko (klavijature, harfa i vokal), Igor Flajhar (bas gitara i vokal), Kristian Orešić (bubnjevi), Zvonimir Bajević (truba), Antonio Geček (truba), Oliver Ereš (saksofon), Marin Ferketin (trombon).

14. Culture Shock Festival s ponosom poziva na koncertni spektakl koji će se održati u subotu, 7. travnja 2018. u križevačkom Klubu kulture, gdje će Greenhouse Blues Band dobiti kormilara u liku prve dame hrvatske jazz scene – Zdenke Kovačiček! Legendarna hrvatska pjevačica je zahvaljujući velikom broju ostvarenih nastupa na stranim pozornicama i jazz festivalima širom Europe, stekla je i zapažen međunarodni ugled. S Greenhouse Blues Bandom, jednim od najzaposlenijih i najzanimljivijih klupskih bendova u Hrvatskoj, nastupa od 2016. godine.

Uz pomoć ‘greenhousovaca’, Zdenka će u subotu, 7. travnja 2018. zagrijati i rasplesati križevački Klub kulture kombinacijom swing, jazz i funky repertoara. Koncertni spektakl 14. Culture Shock Festivala može se doživjeti nabavkom ulaznice u pretprodaji u Art Rock Caffeu ili online putem sustava Entrio.hr po cijeni 70 kuna, dok će na dan koncerta, ukoliko ne bude rasprodan, koštati 80 kuna. Vrata Kluba kulture se otvaraju u 21 sat.

Vezano

Komentari su zatvoreni.