Ovo su kandidatkinje i kandidati za pročelnička mjesta u gradskoj upravi

Gradska upravaNakon isteka roka za prijavu na javni natječaj za imenovanje pročelnika/ica upravnih tijela Grada Križevaca, koje je raspisao križevački gradonačelnik Mario Rajn, objavljeni su pozivi na testiranje i intervju kandidata i kandidatkinja koji ispunjavaju formalne uvjete, koji će se održati u utorak, 3. travnja u maloj gradskoj vijećnici u Križevcima.

Kandidatkinja za pročelnicu Upravnog odjela za opće i pravne poslove je Sandra Vuketić, diplomirana pravnica iz Križevaca, zaposlenica gradske uprave gdje već radi kao savjetnica za imovinsko-pravne poslove. Jedini kandidat za pročelnika Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo, gradnju, prostorno uređenje i zaštitu okoliša je Krešimir Brunović iz Križevaca, diplomirani inženjer građevine zaposlen u jednom zagrebačkom poduzeću.

Konkurencija postoji za mjesto pročelnika Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam, na koje kandidiraju čak trojica Križevčana: Ozren Blagec, diplomirani povjesničar zaposlen kao viši kustos u Gradskom muzeju Križevci, zatim Sandro Novosel, profesor sociologije zaposlen u Uredu za udruge Vlade RH te dosadašnji pročelnik Mladen Tenodi, magistar informacijskih znanosti.

Dio natječaja za mjesto pročelnika Upravnog odjela za gospodarstvo, financije, EU fondove i javnu nabavu je poništen, a objašnjenje smo zatražili od zamjenika križevačkog gradonačelnika Danijela Šaška:

– Na natječaju je bila samo jedna valjana ponuda. S obzirom da je funkcija pročelnika tog odjela najodgovornija, posebice zbog kreiranja proračuna, odlučili smo poništiti natječaj. Poslove će do daljnjeg obavljati privremena pročelnica Marina Lukačić Jakopec, objasnio je Šaško. Napomenimo da je riječ o gradskoj službenici koja je u tom upravnom odjelu već radila kao savjetnica za gospodarstvo i proračun.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.