Održana godišnja skupština Udruge uzgajivača simentalskog goveda Križevci

Foto: Krizevci.hr

IMG 8078

Udruga uzgajivača simentalskog goveda Križevci održala je u nedjelju, 18. ožujka redovnu godišnju skupštinu. Skupštinu je otvorio predsjednik Udruge Miroslav Stručić pozdravivši okupljene i zahvalivši na odazivu. Izvještaj o radu Udruge u protekloj godini prezentirala je Sanela Stručić istaknuvši kako su članovi Udruge sudjelovali na stručnoj ekskurziji, sajmovima i savjetovanjima, a prijavljivali su se i na natječaje.

Okupljene je pozdravio i križevački gradonačelnik Mario Rajn koji je naglasio kako su im Grad Križevci podrška i partner u njihovom radu. Dodao je kako će im i kroz Križevački poduzetnički centar dati još jednu dodatnu podršku u njihovom radu što se tiče prijave na EU fondove. Osvrnuo se i na inicijativu povrata ureda Agencije za plaćanja u Križevce kao i na novu mjeru za poljoprivrednike – subvencioniranje kamate za proljetnu sjetvu.

Osim gradonačelnika, pozdravne riječi uputili su i predsjednik Gradskog vijeća Grada Križevaca Marko Katanović, predsjednik udruge Kalničkog Prigorja Ivan Beloša, ispred Proizvođačke organizacije Drava-Sava Željko Turčić, ispred tvrtke Nova Genetik Ivanka Majić-Balić te Mirano Borčić ispred Područnog ureda HPA Križevci.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.