Kadeti Filip i Ivan Martić osvojili prvi rejting turnir Šahovskog kluba Križevci

Foto: ŠK Križevci

Šahovski Križevci će i ove godine prema usvojenom Programu rada organizirati za polaznike šahovske škole četiri rejting turnira. U protekla dva tjedna je odigran prvi u nizu, a nastupilo je deset igrača, pet u kategoriji starijih, a pet u kategoriji mlađih kadeta koji su igrali Bergerovim sustavom dvokružno deset kola uz tempo igre od 30 minuta sa dodatkom od 30 sekundi.

U kategoriji starijih kadeta prvo mjesto je osvojio Filip Martić sa 7,5 bodova, drugi je Patrik Katalenić sa 5,5, a treći Hrvoje koren sa 4,5 boda, četvrti je Marko Jukić, a peta Ivana Emili Turkalj. U kategoriji mlađih kadeta prvo mjesto sa 8 bodova je osvojio Ivan Martić, drugi je Ivan Vujčetić sa 6,a treći Fran Jukić sa 3,5 boda, četvrti je Natko Kudeljnjak, a peti Leo Lovreković.

Odličan start kadeta u II Kadetskoj ligi

U Kutini je u subotu održan prvi krug natjecanja u II Kadetskoj ligi, a igrali su se mečevi prva tri kola. Kadetska ekipa Križevaca je nakon poraza u prvom kolu 2,5:1,5 od Bjelovara II, ostvarila dvije pobjede protiv Garešničkih ekipa. Najprije je u drugom kolu nadigrana ekipa Garešnice II 3,5:0,5, a zatim ŠU Bljesak 4:0. Nastupili su: Filip Martić, Patrik Katalenić, Ivan Martić, Hrvoje Koren i Ivana Emili Turkalj. Nakon prvog kruga Križevci su drugi sa 4 meč boda, a drugi krug se igra slijedeću subotu u Vurnovcu.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.