Gradonačelnik Rajn i zamjenik Šaško predstavili Poslovnu zonu Gornji Čret

Foto: Krizevci.hr

IMG 7837

S ciljem prezentiranja Poslovne zone Gornji Čret, križevački gradonačelnik Mario Rajn i zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško održali su prošli tjedan sastanak s direktoricom Austrijskog ureda za vanjsku trgovinu Veleposlanstva Republike Austrije Sonjom Holocher-Ertl. Na sastanku se razgovaralo o povoljnoj prometnoj lokaciji Križevaca, postojećoj infrastrukturi te prednostima investiranja u Križevce kao i o potencijalnim austrijskim investitorima u Poslovnoj zoni Gornji Čret.

Cilj nam je uspostaviti kontakte s potencijalnim investitorima“, naglasio je gradonačelnik Rajn dodavši kako osim olakšica i mjera, Grad kao jedinica lokalne samouprave pruža potpunu podršku poduzetnicima prilikom pokretanja poslovanja u Gornjem Čretu.

Ovu inicijativu je pohvalila direktorica Holocher-Ertl i predložila da se Križevci predstave na nekim od poslovnih manifestacija koje se održavaju u Austriji. U nastavku sastanka razgovaralo se i o prednostima dualnog obrazovanja te o uvjetima koji su posebno zanimljivi austrijskim poduzetnicima prilikom pokretanja poslovanja.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.