Križevački atletičari sjajni na Dvoranskom prvenstvu Hrvatske

Foto: AK Križevci

Proteklog se vikenda u hladnom Zagrebu održalo Dvoransku prvenstvo Hrvatske u kružnim trkama za mlađe kategorije. Važno natjecanje nisu propustili naši sjajni križevčani koji odličnim rezultatima obećavaju uzbudljivu sportsku sezonu. U utrci juniora na 400 metara Neven Krulić je osvojio srebro sa rezultatom 50,13, dok je Maks Brčić utrčao u cilj četvrti sa vremenom 51,66. S druge strane, u utrci juniorki na 400 metara, zlato je uzela Veronika Drljačić, najbolja mlađa juniorka Hrvatske sa rezultatom 57.70. Katarina Balić je u istoj utrci zauzela četvrto mjesto s vremenom 1:01,66, dok je Marcela Gudić bila sedma.

U utrci juniora na 800 metara, srebro je osvojio Tvrtko Palijan s vremenom 2:01,77, dok je Mirko Tukša utrčao u cilj četvrti s vremenom 2:09,59. Također, u utrci juniorki na 800 metara, nastupila je Lucija Zimonji osvojivši brončanu medalju s vremenom 2:21,83. Sjajni pojedinačni rezultati nisu izostali, međutim križevačani su briljirali i u mješovitim utrkama štafete. Tako su kod juniora u disciplini 4×400 metara naši atletičari donijeli kući srebro u postavi: Hunjak,Palijan,Brčić,Krulić istrčavši 3:28,29. Juniorke su u istoj disciplini također osvojile srebro u postavi: Balić,Zimonji,Gudić.Drljačić s vremenom 4:13,72.
Još jednom križevački atletski klub dokazuje koliko se vrhunskih sportaša proizvodi u uvjetima koji su gotovo neprihvatljivi. Vrijeme je da naš grad napokon omogući uvjete za treniranje atletskom klubu te da se pokrene pitanje oko izgradnje atletske staze.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.