Križevčani dominirali na proglašenju najuspješnijih sportašica, sportaša i sportskih ekipa Županije

Foto: Krizevci.hr

sportaši19

U utorak, 27. veljače 2018. godine u Križevcima je održano proglašenje najuspješnijih sportašica, sportaša i sportskih ekipa Koprivničko-križevačke županije u 2017. godini. Svečanosti, koju je organizirala Zajednica sportova Koprivničko-križevačke županije, bio je prisutan gradonačelnik Križevaca Mario Rajn. Prisutne su na početku pozdravili župan Darko Koren i predsjednik Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije Stanislav Lovković. Među 80 pristiglih prijedloga, uvjerljivo su dominirali Križevčani koji su proglašeni najboljima u nekoliko kategorija.

Tako su najuspješniji sportaš, sportašica, perspektivni sportaš i perspektivna sportašica iz Križevaca, svi članovi kluba za obaranje ruke Tigar.
Najuspješnija perspektivna sportašica u 2017. godini je Mihaela Kogl, a najuspješniji perspektivni sportaš u 2017. godini je Dražen Šantak.
Najuspješnija sportašica u 2017. godini je Blaženka Trobić, dok je najuspješniji sportaš u 2017. godini Dražen Kogl.

Križevci imaju i najuspješniju mušku sportsku ekipa u 2017. godini, a to je seniorska ekipa brzinci – Motociklistički klub Križevci, kao i najuspješniju žensku sportsku ekipu i to onu juniorsku Atletskog kluba Križevci.
Najuspješnija muška sportska ekipa u 2017. godini je juniorska ekipa Streljački klub Križevci 1252.
Najuspješnija ženska sportska ekipa u 2017. godini je seniorska ekipa rukometnog kluba Podravka Vegeta.

Najuspješnijim trenerom u 2017. godini proglašen je Križevčanin Dragutin Palčić iz Atletskog kluba Križevci, a priznanje za zaslužnog sportskog djelatnika također ostaje u Križevcima i pripada Anti Tomasu.
Najuspješnija sportašica s invaliditetom u 2017. godini je Nataša Zamljačanec Plahinek, Sportska udruga za pomoć osobama s intelektualnim poteškoćama Veliko Srce Koprivnica.

Najuspješniji sportaš s invaliditetom u 2017. godini je Vladimir Strmecki, Sportska udruga za pomoć osobama s intelektualnim poteškoćama Veliko Srce Koprivnica.
Najuspješnija sportska ekipa osoba s invaliditetom u 2017. godini je ženska ekipa u pikadu, Športski savez osoba s invaliditetom Đurđevac.
Najuspješnija sportska ekipa osoba s invaliditetom u 2017. godini je Floorball ekipa, Sportska udruga za pomoć osobama s intelektualnim poteškoćama Veliko Srce Koprivnica.

Priznanje za izuzetno postignuće u sportu u 2017.godini primili su Luka Jambreuš iz streljačkog športskog kluba Podravka, Ivan Juričić iz Karate kluba Đurđevac, Leon Zelenko iz Karting kluba Koprivnica, te Domagoj Krulić iz streljačkog kluba Križevci 1252.
Priznanje za zaslužnog sportskog novinara dobio je Maurizio Novosel.

Grad Križevci ponovo se pokazao i dokazao kao grad vrsnih sportaša te im ovom prilikom čestitamo svima na ostvarenim postignućima uz želju za puno sličnih, pa i boljih sportskih rezultata u ovoj godini.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.