U petak edukativno predavanje o kriptovalutama i kriptoekonomiji

S velikim zadovoljstvom, UEZ Krizevci (Udruga za ekonomiju zajedništva) poziva vas na jedno od rijetkih predavanja o kriptovalutama i kriptoekonomiji koje za cilj nema motivirati Vas na kupnju ili prodaju kriptovaluta, već je edukativnog karaktera i namijenjeno je osobama koje nemaju predznanja i žele steći uvid u temeljne pojmove kriptovaluta (bitcoin, itd.) i kriptoekonomije (blockchain).

Predavanje o kriptovalutama i kriptoekonomiji

Za sudjelovanje potrebno je poznavati korištenje računala i interneta na osnovnoj razini.

Predavač je dr. sc. Domagoj Sajter, izvanredni profesor na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, na Katedri za financije i računovodstvo, gdje predaje predmete iz područja financijskog menadžmenta i financijskih instrumenata. Bavi se financijskim tržištima, stečajevima, a u novije vrijeme i razvojem kriptoekonomije. Sudjeluje u domaćim i inozemnim znanstvenim i stručnim skupovima, te objavljuje radove u renomiranim časopisima.

Podupiratelj je Ekonomije zajedništva od njenog osnutka.

Predavanje je besplatno te će se održati u petak 23.02.2018. u 18:00 h, u dvorani Pokreta Fokolara (iza Grkokateolicke katedrale) na adresi Mariapoli Faro, Franje Račkog 26, Križevci.

Predviđeno trajanje je 90 min u sklopu kojeg našem predavaču možete postaviti pitanja te razviti dijalog…

Prijave (za potrebe organizacije) i dodatne informacije možete pronaći na linku bit.do/kri-zevci

http://uez.hr/2018/01/uvod-kriptovalute-kriptoekonomiju-23-02-krizevcima/

Facebook event:
https://www.facebook.com/events/2032617957027471/

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.