Križevci Jazz Festival predstavlja: Deep Steady

Križevci Jazz Festival predstavlja: Deep Steady

Križevci Jazz festival nastavlja sa svirkom i ovog petka, 16. veljače s početkom u 21:00 sat na kojem će predstaviti Deep Steady – instrumentalni jazz ska sastav iz Novog sada.

DEEP STEADY
Deep Steady je novosadski instrumentalni jazz ska sastav okupljen od strane muzičara koji su svirali ili sviraju u: Lost Propelleros, Ringišpil, Rab L Khali, Proleće, Killo Killo, Drum ‘n Zez, Vojvodjanski Blues Bend, Milaćopezo. Bend svira svoju verziju ska muzike začinjenu reggae, jazz, calypso i srodnim stilovima. U dve godine postojanja imali su dosta dobrih nastupa, od kojih su najznačajniji nastupi u Novom Sadu sa Bluekilla, Beogradu sa Rotterdam Ska Jazz Foundation, nastup na Exit festivalu, Festivalu uličnih svirača 2016, Skaville Festivalu u Križevcima (Hrvatska), Artscape, kao i na novosadskom trgu na manifestaciji Ritam Evrope 2017.

Festivalska ulaznica koja vrijedi za sve koncerte iznosi 50 kuna, a ulaznica po koncertu je 20 kuna. Ulaznice u pretprodaji možete kupiti u Art Rock Caffeu i online putem sustava Entrio.hr.

PROGRAM

16.2. petak, Deep Steady
22.2. četvrtak, Šimun Matišić & Mate Matišić
3.3. subota, Simply Brass

Organizator festivala je udruga Kreativni veznik alternativnog razvoja kulture (KVARK) uz pokroviteljstvo Grada Križevaca.

Vezano

Komentari su zatvoreni.