Marko Švagelj potpisao za Križevce

Foto: NK Križevci

Marko Švagelj NK Križevci

Nogometnom klubu Križevci u petak i službeno je pristupio dosadašnji igrač đurđevačkog Graničara Marko Švagelj, inače izdanak križevačke Škole nogometa i do ljeta 2015. godine prvotimac Križevaca. Švagelj je u tom periodu nastupao Borac iz Imbriovca, austrijske klubove Potsching i Wiesen te Kalinovac i posljednje Graničar.

– Osjećam se odlično. Sretan sam što sam opet u svojem prvom klubu. Došao sam prvenstveno na poziv Vitomira Mijića, a i tajnik kluba Dejan Pernjak je moj dobar prijatelj koji je također razlog zašto sam opet ovdje. Također, zahvaljujem i ostalim članovima uprave na povjerenju, a posebno Matiji Hermanoviću i Miodragu Laciću. -rekao je Švagelj.

Također, Švagelj ističe kako je došao pomoći klubu i suigračima u kup utakmicama kao i u nastojanju da se klub vrati u sam vrh prvenstvene tablice, a s vremenom i u 3. HNL.

– Uvijek se znalo za koji klub navijam, i kada sam otišao nikada nije bilo upitno. Ma gdje god igrao uvijek su moji osjećaji bili vezani uz ovaj klub. Kad god sam mogao bio sam na utakmici i bodrio dečke. Uvijek sam bio s njima. Zna se za koga moje srce kuca. – emotivno je rekao Švagelj prilikom potpisivanja pristupnice.

Što se tiče adaptacije u klubu i ekipu ne bi trebalo biti nekih problema, budući da je s većinom igrača Švagelj igrao. -Tu su Hrvoje Mladen, Nikola Orejaš, trener Mihael Miklečić, kojima nisam nepoznanica. Ali svakako je i jedna velika čast igrati u ekipi s iskusnijim igračima kao što je Alen Maras, a i novi napadač Mile Sučić, koji su također izrazili zadovoljstvo mojoj odlukom da vratim u Križevce. – objasnio je Švagelj.

– Jako mi je drago da je Marko opet s nama. Želim da dokaže svima da smo ga trebali i ranije vratiti u klub i uvjeren sam da će Marko to svojim znanjem, htjenjem i srcem i dokazati. -rekao je Vitomir Mijić, dopredsjednik NK Križevci.

Svoj prvi pripremni susret NK Križevci igraju u nedjelju u Koprivnici protiv Tehnike.

Vezano

Komentari su zatvoreni.