Grad poziva roditelje i skrbnike učenika da podnesu dokumentaciju za ostvarivanje prava na besplatnu prehranu

Foto: os-vnazor-kc.skole.hr

Predstavnici Grada Križevaca su u četvrtak 25. siječnja 2018. godine u okviru projekta Osiguravanje školske prehrane za djecu u riziku od siromaštva (školska godina 2017. – 2018.) financiranoga iz Europskog fonda za najpotrebitije održali sastanak s projektnim partnerima Osnovnom školom Ljudevita Modeca Križevci, Osnovnom školom ”Vladimir Nazor” Križevci i Centrom za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Križevci.

Projektom su osigurana sredstva za besplatnu prehranu 487 učenika u matičnim i područnim školama. Projekt je trenutno u fazi ugovaranja te se očekuje skoro potpisivanje Ugovora o financiranju, a s provedom aktivnosti moguće je započeti odmah.

Na sastanku su predstavnici Grada dogovorili sa školama – projektnim partnerima detalje oko provedbe projekta, stoga ovim putem Grad Križevci poziva sve potencijalne korisnike prava na besplatnu prehranu da se radi ostvarivanja istog s dokaznom dokumentacijom obrate socijalnom radniku škole ili razredniku učenika u svojoj školi.

Kriterije za ostvarivanje prava na besplatnu prehranu i potrebnu dokaznu dokumentaciju koja se podnosi socijalnom radniku škole ili razredniku učenika možete pronaći ovdje.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.